top of page

tadelungt nieuwsbrief september 2016


Dag vakantie! Wat was het lekker. Hopelijk kijken jullie ook terug op een fijne tijd? Nu is het zaak om het relaxte gevoel vast te houden. Yin Yoga kan daar zeker bij helpen! Gun jezelf een tadelungt momentje - er zijn vele mogelijkheden om even uit de waan van de dag te stappen en lekker te ontspannen. Goed voor lijf en geest! Lees even verder…

🍃 maandagavond

de maandagavond groep liep zo snel vol dat ik al een tweede groep kon opstarten. Ik vroeg jullie om feedback en kreeg deze. Er is belangstelling voor de ‘sweet yin’ variant. Nog net wat meer de focus op ontspannen en loslaten. Een tweede les op maandag is daar bij uitstek geschikt voor. Wat is er lekkerder dan na afloop zo je bedje in te rollen? Het lesrooster op de maandag is nu als volgt:

groep 1: 19.30 - 20.30 uur

groep 2: 20.45 - 21.45 uur

Beide lessen met heerlijke yin houdingen die een ieder op z’n eigen niveau en manier in leert vullen. Met begeleiding en persoonlijke aandacht. Groep 2 met een extra lange eindontspanning! Sweet yin, sweet dreams…

start lessen: 5 september. Locatie: Rietwierde (Slenk 2).

🍃 woensdagochtend

de woensdagochtend groep (9.30 - 10.30 uur) heeft ook z’n maximum bereikt. Als je belangstelling hebt voor deze ochtend, neem dan contact met me op. Vanaf twee deelnemers start ik een extra groep op (11.00 – 12.00 uur).

start lessen: 7 september. Locatie: studio tadelungt (Hoogeweg 46).

🍃 vrijdagochtend

op de vrijdagochtend is nog ruimte. Tijdstip van 9.30 – 10.30 uur. Locatie: studio tadelungt (Hoogeweg 46). Meld je aan via de website!

start lessen: 9 september. Locatie: studio tadelungt (Hoogeweg 46)

🍃 kleintje tadelungt

Heb je wat minder tijd maar wil je toch af en toe dat tadelungt momentje pakken? Ik geef korte ‘in-the-mix’ lessen tussen de middag op woensdag en donderdag. Een uitstekende manier om je pauze in te vullen. We doen wat oefeningen voor de gewrichten, we halen de opgehaalde schouders weer even uit de plooi en daarna doen we enkele heerlijke yin houdingen. Zeer waarschijnlijk wordt je hoofd ook een stuk leger en kun je er daarna weer tegenaan! Op verzoek (bij 4 of meer deelnemers) ook op andere momenten, dus trommel die collega’s/vrienden op en mail mij.

🍃 3x proef, strippenkaarten en betaling

je mag bij mij 3x komen proeven (binnen een maand tijd). Dan pas weet je echt of het je bevalt. Daarna kun je een 5- of 10-strippenkaart aanschaffen. Kijk hier voor prijs- en betalingsinformatie. Graag het lesgeld voor aanvang van de 1e les overmaken op mij bankrekening (NL 94 ASNB 0932589383 t.n.v. tadelungt).

🍃 tips & trics

wat moet ik meenemen? Wat kan ik verwachten? Wel of niet eten van tevoren? En als ik een blessure heb? Dit en meer informatie vind je hier. Lees dit nog even door voordat je komt lessen. Ik zal er alles aan doen om je te begeleiden tijdens de les, maar het is je eigen verantwoordelijkheid om je grenzen te (leren) kennen en te (leren!) respecteren. Less is more in de yin yoga, dus doe het vooral kalmpjes aan en geniet van wat je ervaart.

🍃 oh happy day (2 september)

in juni liep ik alvast warm, maar in september open ik officieel de deur van de studio. Zoiets hoor je natuurlijk te vieren, zoals al het goede in het leven. Op 2 september a.s., tussen 16-18 uur ben je van harte welkom aan de Hoogeweg 46, om met mij het glas te heffen op een mooi yinyoga-jaar! De studio graag op blote voetjes betreden (maar tot de 1e etage mogen de slippers of schoenen aanblijven hoor…) om alvast in de yoga-stemming te komen. Er wordt mooi weer verwacht, dus dan kunnen we op een gezellig plekje op het dakterras genieten van het uitzicht op de haven. Be invited!

🍃 spread the word

ben je blij met mijn yogalessen en ga je iedere week weer opgefrist of relaxed de studio uit? Vertel het rond! Niets werkt zo goed als de mondelinge tam-tam. Ik wil graag heel reitdiep en omgeving aan het yinnen krijgen. En denk niet dat het alleen voor lenige, sportieve of juist super-spirituele mensen is. Ik zoek nog: mannen, senioren, nuchtere groningers, (top-)sporters en luie couchsurfers. En alles wat daar tussen zit.

Oh ja, je kunt me ook liken op Facebook!

tot tadelungt ♥︎

namasté, Esther

Recente blogposts

Alles weergeven

#ikbenopen

Gisteren zag ik op Instagram de #ikbenopen, waarin tot aandacht en openheid over psychische aandoeningen en kwetsbaarheden wordt opgeroepen. Deze hele week staat in het teken van het durven uiten van

bottom of page