top of page
Tadelungt - HR- ANP  (38 van 43).jpg

OVER TADELUNGT

ta det lugnt (Swedish)

 

ta det lugnt:

  1. to take it easy, to relax 
    2. not to let emotions carry away with one; to calm down

Tadelungt staat - vrij vertaald uit het Zweeds - voor ‘take-it-easy’, oftewel: maak je (even) niet druk. Precies wat ik met mijn yogalessen &  massages in mijn sfeervolle studio voor ogen heb. 

We hebben het allemaal druk-druk-druk. 

Ons leven is behoorlijk ‘yang’, actief en vol met prikkels. 

Tadelungt wil graag een oase van rust in het jachtige leven zijn.


Gelegen in de wijk Reitdiephaven*, met uitzicht op het water en de passerende bootjes, stap je vanzelf even uit de waan van de dag.

‘De haast’ is de deur uitgezet, ‘de rust’ heeft z’n plek ingenomen!

Persoonlijke aandacht, kleine groepjes en een fijne, ongedwongen sfeer; voel je thuis bij tadelungt.

* met enige regelmaat geef ik ook les of workshops op andere locaties en zodra het kan gaan we naar buiten voor een yogales onder de blauwe hemel. Ervaren, genieten, uit het hoofd. 

 

De yogalessen bij tadelungt duren ruim een uur en bestaan uit een persoonlijke mix van (yin) houdingen en (do-in) oefeningen. De basis is rustig en verstillend maar niet te serieus of ingewikkeld. Er mag gelachen worden en iedereen kan meedoen!
 

Over de verschillende yogavormen lees je hier meer!

 

Naast yoga geef ik ook reiki & (oosterse) massages/behandelingen en verzorg ik retreats op fijne locaties in Nederland en Zweden. Samen met vitaliteitscoach Linda geef ik bij bedrijven programma's en workshops voor en aan vrouwen in de overgang.

Samenvattend kun je mij dáár vinden waar rust, ontspanning en lichaamsbewustzijn zoek zijn geraakt - en hoop ik daar weer een zaadje te planten. Mijn motto: invest in rest. 

 ♡ gun jezelf een tadelungt momentje!

namasté

live the day

bottom of page