IMG_20210117_120807_edited.jpg

ONE.WITH.NATURE

Wat leuk dat je je weg hebt gevonden naar mijn on-|offline omgeving ONE.WITH.NATURE.

Je bent nog 1 stap verwijderd van het clubhuis, waar je als member toegang hebt tot een prachtige garden of eden met video’s, talks, inspiratie, meditaties en oefeningen waar je op je eigen tempo doorheen kunt struinen. Waar jij als rustzoeker, natuur-avonturier, yoga- en wandelliefhebber volop aan je trekken komt. Wat jouw reden ook is om op deze pagina uit te komen, wees welkom! Je bent vast nieuwsgierig wat je kunt verwachten. Hier zal ik een tipje van de sluier  oplichten, misschien prikkelt het je om de tuinpoort open te zetten en het aanlokkelijke pad op te lopen. Wat het daarna voor jou brengt en doet: laat het je verrassen en stap er met een open mind in!

In dit hoofdstuk vertel ik je allereerst iets over de inhoud en opbouw van dit platform, hoe je member kunt worden en welke modules er zijn en wellicht nog volgen, kortom: de gps-route door deze (digitale) omgeving. Daarna lees je wat achtergronden en krijg je een beeld van de inhoud. Ik hoop je op een gemakkelijke manier door de praktische stappen heen te loodsen, zodat je lekker aan de gang kunt gaan. Loop je mee?

Boeddha beeld

het platform & modules

one.with.nature is een on-|offline omgeving waar ik de gids ben en jij de gast. Maar hoe langer en hoe vaker je rondstruint, hoe meer jijzelf gids wordt omdat je de weg leert kennen en de oefeningen eigen maakt. 

Er zullen uiteindelijk 5 MODULES beschikbaar worden gesteld, ieder verbonden met een seizoen, een element. We beginnen met de module INNER GROUNDING welke staat voor het element AARDE. 

INNER GROUNDING is een pilot module; je kunt deze voor een gereduceerd tarief aanschaffen en bekijken.  

het membership

om toegang te krijgen tot de modules ga je een lidmaatschap aan. No worries, je maakt enkel een account aan waarmee je de afzonderlijke modules aan kunt schaffen en waarmee je de sleutel van de toegangspoort naar de digitale omgeving krijgt. 

 

Deze 'garden of eden' is een afgeschermde omgeving op deze website en dus alleen binnen te gaan als one.with.nature-member.

 

Uiteindelijk zullen er meerdere members zijn, maar je hebt de modules altijd voor jezelf: je komt niemand tegen, het is een privé plek. Je kunt er doen en laten wat je wilt. 

aanmelden doe je zo

bovenin de menubalk op de website vind je het kopje 'inloggen'. Als je hier voor de eerste keer op klikt, kom je in het aanmeldscherm. Vul de gegevens in, verzin een wachtwoord & klaar. De volgende keer dat je inlogt, kom je in je account. 

Je kunt op twee manieren een aankoop doen. 

 

1. ga in je account naar het tabblad 'mijn aankopen' en klik in het rechterveld naar 'bekijk de abonnementen'. Je wordt dan naar de winkel geleid en je kunt de module(s) aanschaffen. 

 

2. ga rechtstreeks naar de winkel en klik op de module van keuze. Er wordt op dat moment gevraagd om in te loggen zodat je de module kunt kopen. 

Nadat je de module hebt aangeschaft,heb je toegang en kun je gaan grasduinen. 

De toegangspoort naar de module(s) vind je als submenu onder deze pagina. 

website vs platform

Het platform is een onzichtbare, only-for-members gebied op mijn website. Ben je op het platform aan het navigeren, dan kun je op de startpagina van de module terug naar de website (de knop daartoe heet, heel toepasselijk, 'terug naar de website'). Je verlaat dan het online platform. 

Wil je weer terug naar het platform, dan klik je weer op het betreffende submenu onder 'online platform' ét voila: je bent er weer. Heb je de website tussendoor niet afgesloten dan ben je wellicht nog ingelogd en heb je direct toegang. Zo niet, log dan eerst weer even in!