top of page
gekeminnema.nl-2021-62.JPG

seizoens retreats

Deventer

creëren vanuit rust

Kom genieten van onze heerlijke retreats in boek- & cultuurstad Deventer. Ieder seizoen organiseren wij, Jenny (illustrator & host b&b) en ik, een retreat waarbij we gaan creëren vanuit rust. Het seizoen, de filosofie van de 5 elementen, de natuur en onze verbinding hiermee vormen de basis van iedere retraite. Dit komt tot uiting in de yoga, het eten en het creatieve deel. Als vanzelf ontstaat er stilte, en vanuit stilte inspiratie. Je (her)ontdekt oude en nieuwe laagjes bij jezelf. Laat je verwachtingen en 'de hoge lat' thuis en maak plezier. Het leven is al zo serieus. 

Ingrediënten: yoga, botanisch tekenen, ontspannen, lezen, natuur, lekker eten & opladen. In een monumentaal pand middenin Deventer ben je te gast bij Jenny. Het bijzondere karakteristieke gebouw kan 6-7 gasten herbergen, daarbij bevindt zich hier workshop- en coachingsruimte 'het atelier'. Onder de oude balken beoefenen we yoga en gaan we tekenen. Het huis ademt geschiedenis en is tegelijkertijd eigentijds. Voel je thuis in de vele nisjes en relaxplekjes. 

gekeminnema.nl-2021-57.JPG

Durf onaf te zijn en leer je hele leven lang

gekeminnema.nl-2021-67.JPG

tijdens de yogalessen deelt Esther haar kennis op het gebied van de meridianen (energiebanen), de 5 elementen, de principes van yin & yang, de stroming van je levensenergie en het doel van het stimuleren van je bindweefsel.

coming soon

herfst