YOGA RETREATS TADELUNGT

vrijdagmiddag t/m zondagavond september 2020

vrijdagmiddag  31 januari (15.00) t/m zondagmiddag 2 februari (15.00) 2020

vrijdagmiddag 22 november (18.00) t/m zondagmiddag 24 november (16.00) 2019

vrijdagmiddag 17 mei (16.00) t/m zondagmiddag 19 mei (16.00) 2019

vrijdagmiddag 21 september (16.00) t/m maandagochtend 24 september (11.00) 2018

Een yoga retraite bij Esther is pure verwennerij. Je merkt aan alles dat het met liefde en aandacht georganiseerd is. Mooie fijne locaties, lekker eten

(naast yoga toch een van de belangrijkste dingen in het leven -;) veel yoga en toch ook meer dan genoeg tijd voor jezelf.  

Dit alles in een relaxte sfeer, niets moet alles kan. Zeker een aanrader! 🌱  Eva

Dit was de tweede keer dat ik meeging met een yoga retreat, georganiseerd door Esther. Alles was wederom tot in de puntjes verzorgd! Een huiselijk en kunstzinnig onderkomen in het centrum van Laren, met een mooie yogaruimte erbij. Fijne yogalessen, perfect afgestemd op het moment van de dag.

Verder werden we verwend met lekkere en gezonde maaltijden en was er ook genoeg tijd om vrij te besteden.

Kortom: een heerlijk weekend om tot jezelf te komen! 🌱 Anne

Het mooie is dat ik, mede dankzij het weekend en vooral de stilte-ochtend, weer wat vaker 'stil' sta. En me bewust word van dergelijke keuzes.

Dank voor het mogelijk maken van deze ervaring! 🌱 Karen
 

De luxe mini retraite in Finsterwolde is de ultieme manier om op een hele laagdrempelige manier een weekend volledig voor jezelf te mogen kiezen. Het huis van gastvrouw Malve - eveneens als de gastvrouw zelf - straalt rust uit; het heeft allerlei fijne plekjes en je voelt je er meteen thuis. 
De yogalessen van Esther waren heerlijk. Het is zo fijn dat ze de oefeningen op individueel niveau aanpast, en dat ze uitleg geeft over de werking van de houdingen op je lichaam. Na de ontspannen avondsessies was het heerlijk slapen, en de iets meer activerende ochtendsessies zorgden voor een heerlijke start van de dag. De hartmeditatie en yoga nidra sessie - die als verrassing waren opgenomen in het programma - waren een heel bijzondere, ontspannende en emotionele ervaring. Gedurende het gehele weekend hing er een ontspannen, rustige en tegelijkertijd gezellige sfeer. De gastvrouw zorgde voor heerlijk, gezond en vegetarisch eten; het voelde zo luxe om iedere keer weer aan een prachtig gedekte tafel te mogen aanschuiven! Het programma liet ook veel ruimte voor eigen invulling, dat was erg fijn en zelf heb ik die tijd vooral ingevuld met heerlijk wandelen in de weidse en uitgestrekte omgeving. 
Wat een heerlijke ervaring om een weekend alles te mogen (en durven) loslaten, naar binnen te keren en rust te vinden. Esther is zo’n fijne yogajuf met voor mij de perfecte balans tussen professionele en persoonlijke (lieve en oprechte) aandacht! Zeker voor herhaling vatbaar! 🌱 Astrid

Tijdens yoga retraite Bloeiplaats heeft de tijd voor mij even stil gestaan, geen tijdsbesef, geen tijdsdruk. De term 'go with the flow' kon ik dankzij Esther en Malve hun goede zorgen gemakkelijk toepassen. Niets hoefde, ik heb kunnen loslaten en gewoon even kunnen ' zijn'. 

De yogalessen van Esther waren zo fijn dat we met regelmaat vergaten hoelang we al op ons yogamatje lagen. Tussen de lessen door en het heerlijke eten was er voldoende tijd om te wandelen, te lezen of te schrijven. 
Finsterwolde is niet ver van Groningen én goed geschikt voor (lange) wandelingen in de natuur. Het huis zelf is ingericht om echt tot rust te komen. Een prikkelarme omgeving, met veel natuurtinten en geen gebrek aan comfort. Een heerlijke plek om tot bezinning te komen. Rust, ruimte, stilte, ontspanning, natuur en uiteraard yoga (inkoppertje ;-)) zijn mijn woorden voor dit fantastische weekend! 🌱 Inge

Witte bloemen
Heart Shape Cookie Cutter
Bloemen op een balkon